REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT către noi Iată cum poți deveni un lucrător practic al Evangheliei ajutând biserica și postul de radio:
descarcă formularul declarația 230 MODEL_Formular_230
completează-l și depune-l la ANAF
Datele noastre: Conventia Protestantă Evanghelică Valdenză-Metodistă-Lutherană , IBAN: RO84BRDE360SV00405463600, in RON, Banca B.R.D. - G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU

ASOCIAȚIA CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059

pastor Leontiuc Marius

Dumnezeu urăște închinarea la moaște ! Mesaj pentru toți românii – poziție prezbiterală

Sponsori

Iubiți credincioși creștini români !

Ani de zile ați fost mințiți de o industrie a lumânărilor aprinse nu pe altar ci pentru cei morți, ani de zile ați fost mințiți că dacă vă rugați la fel și fel de oase veți avea răspuns. Ani de zile niște slujitori ai diavolului v-au spus să nu citiți Biblia că vă rătăciți, acum și aici aflați adevărul. Vă voi arăta câteva pasaje din Biblie:

Esența acestor cuvinte, ne arată cât se poate de clar și fără tăgadă că Biblia interzice închinarea la idoli, la moaște, la oricine altcineva înafară de Dumnezeu. Isus Dumnezeu ne poruncește NUMAI LUI DUMNEZEU TREBUIE SĂ NE ÎNCHINĂM. Și răsună întrebrea îngerilor De ce căutați pe Cel viu între cei morți?

Preoții unor biserici vă vor spune „o dar, sfinții mijlocesc pentru noi”. Biblia spune așa, cităm pe sfântul Apostol Paul în 1 Timotei 2:5 „ Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos,”. Cine are dreptate așa numita autoproclamată dreaptă credință sau Biblia? Vor spune că suntem robi ai Bibliei. Vă arăt o taină care mulți pastori nu o spun, preoții nici atât. Ce este Evanghelia din Biblie? Iată în Fapte 1:2 Biblia este porunca lui Dumnezeu pentru Noi, așa dar când Biblia vorbește, Dumnezeu vorbește. Ei vin cu Filocalia, o altă carte scrisă mult timp după Noul Testament care combate tot ceea ce Isus a spus să facem și să nu facem. Iată ce spune Sfântul Apostol Paul în Galateni 1:8 Dar chiar dacă noi înşine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o evanghelie deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, să fie anatema!

În cartea Exod cap 20 La prima poruncă din cele 10 porunci Dumnezeu promite mânie celor care nesocotesc cuvintele Lui și har celor care iubesc și ascultă poruncile.

Dumnezeu nu este încântat când noi folosim icoanele pe post de idol, pentru a ne ruga la ele sau înaintea lor. Dumnezeu este revoltat când ne închinăm altor persoane. Fecioara Maria, mama Domnului a spus oamenilor „să faceți tot ce v-a poruncit”. Cum cinstești pe sfânta fecioară închinându-te ei de vreme ce Isus a spus ca Numai Lui Dumneeu să te închini ? Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos.

Este timpul dragi români să lăsați minciuna și biserica falsificată, să o rupem cu păgânătatea și să pofitiți într-o biserică care propovăduiește Cuvântul. veniți și gustați ! Veniți la Hristos ! Citiți Noul Testament și hrăniți-vă cu Cuvintele lui Isus Hristos. Dumnezeu urăște ceea ce preoții  v-au spus că este bine să faceți, Dumnezeu este mâhnit când în Numele Lui oamenii sunt îmbiați să se închine la morți. Este o urâciune. părăsiți această păgânătate care uzurpă titlul de drept creștin. Veniți la Hristos ! El schimbă vieți așa cum a schimbat și viața mea ! și nu uitați, în gruparea noastră religioasă primiți iubirea și iertarea Domnului.

Credința Protestanta are o vechime mai mare decat cea așa zis Schisma dintre catolici și Ortodocși. Primul Catehism protestant împotriva papei are loc înainte de  735. Al doilea, defapt al treilea este cel al lui Peter Waldo inainte de schismă, in 1120 anul acesta am celebrat 900 de ani. Luther nu a făcut decât sa traducă și sa explice și pentru germani ceea ce Hus si Waldo au facut cu sute de ani înainte. Credința Protestantă pleacă cu primul protest împotriva Calcedon și a purtat numele de „biserica din pustie” apoi Valdenză, a fost permanent aceeasi teză și are de facto vechime de peste 1756 de ani . Prima prima formă de catehism evanghelic și invățătura protestantă este Catehismul sfantului Apostol Barnaba, gasit in Codex Sinaiticus ce datează din 90 d Hr și de fapt este aceeași teză cu cea expusa de Jan Hus și frații Boemi, protestantismul central european. Așa cum vedeți în imagine, pe altarul protestant se află Biblia și Euharistia, nu moaște, nu obiecte la care să ne închinăm. Vă invităm la credința sfinților apostoli, Domnul vine !

Dragi creștini Dumnezeu vă vrea pastori și pe femei diaconițe iar nu pupători de cadavre. Isus întreabă și astăzi întrebarea îngerilor de la mormânt: de ce căutați pe Cel viu între cei morți?

Fiți Binecuvântați !

Această poziție prezbiterală este necesară și efectuată la porunca Domnului Isus „învățați să păzească cee ce V-am poruncit” din Matei cap. 28.

Prezbiter rev. în gruparea religioasă Leontiuc Marius

Abonează-te aici la canalul nostru de Youtube

1338
(Visited 396 times, 1 visits today)
Sponsori plată găzduire website
Biserica Lutherana Biserica Luterana pastor Leontiuc Marius
Translate »