REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT către noi Iată cum poți deveni un lucrător practic al Evangheliei ajutând biserica și postul de radio:
descarcă formularul declarația 230 MODEL_Formular_230
completează-l și depune-l la ANAF
Datele noastre: Conventia Protestantă Evanghelică Valdenză-Metodistă-Lutherană , IBAN: RO84BRDE360SV00405463600, in RON, Banca B.R.D. - G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU

ASOCIAȚIA CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059

pastor Leontiuc Marius

Dumnezeu să binecuvânteze POLIȚIA Română ! comunicat pentru Ziua Poliției Române

Sponsori

Ziua Bunei Vestiri este și Ziua poliției Române.

Prin art. 50 din Legea nr. 218 din 23.04.2002 data de 25 martie a fost desemnată Ziua Poliţiei Române.

Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

Gruparea religioasă BISERICA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ transmite tuturor polițiștilor din România HARUL și PACEA LUI HRISTOS să fie cu voi !

În această zi a bunei vestiri vă transmitem dragi polițiști că ne rugăm pentru voi, fără voi societatea nu poate exista. Ne rugăm pentru familia fiecărui polițist, jandarm, agent, gardian. Pe umerii lor atârnă în fiecare minut decizii pe care unele instanțe le dezbat ani de zile.

Poliția Română cu bune și cu rele, a asigurat prin harul Domnului o bună pază a țării noastre și noi avem liniște. Suntem printre puținele țări în care orice atentat a fost dejucat, structuri rău intenționate au fost destructurate. Dumnezeu a lucrat prin acești oameni și zilnic suntem datori așa cum facem la toate slujbele noastre, să ne rugăm pentru polițiști.

Ne rugăm ca printre polițiști să nu fie persoane rău intenționate așa cum mai vedem prin câte o înregistrare, ca poliția să apere populația, nu să intre în timpul slujbelor bisericilor amendând credincioșii la porunci islamic-radicale strecurate în Guvern și ne rugăm ca Dumnezeu să dea putere acestor oameni aflați în linia întâi de luptă cu păcatul, respectiv în luptă cu infracționalitatea.

Dorim ca mesajul nostru să ajungă la fiecare polițist, să fie cunoscut că încă o grupare religioasă susține Poliția prin rugăciune. Dumnezeu să binecuvânteze fiecare polițist și Poliția Română !

prezbiter Leontiuc Marius

foto: tomisnews.ro

 

Abonează-te aici la canalul nostru de Youtube

1591
(Visited 246 times, 1 visits today)
Sponsori plată găzduire website
Biserica Lutherana Biserica Luterana pastor Leontiuc Marius
Translate »