REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT către noi Iată cum poți deveni un lucrător practic al Evangheliei ajutând biserica și postul de radio:
descarcă formularul declarația 230 MODEL_Formular_230
completează-l și depune-l la ANAF
Datele noastre: Conventia Protestantă Evanghelică Valdenză-Metodistă-Lutherană , IBAN: RO84BRDE360SV00405463600, in RON, Banca B.R.D. - G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU

ASOCIAȚIA CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059

pastor Leontiuc Marius

Buna Vestire – 25 Martie 2021

Sponsori

Pentru ziua de astăzi noi toți creștinii prăznuim ceea ce este relatat la Evanghelia sf. Luca, vestirea nașterii care o prăznuim cu 9 luni înainte de Nașterea Domnului. Iată textul din Biblie care ne descrie acest fapt:

Luca cap.1 Vestirea naşterii lui Isus Hristos

Transmitem tuturor fraților și surorilor noastre, bucuria acestui moment pe care anul acesta trebuie să-l avem mai mult în casele noastre. Bucuria momentului, ne dă speranță. Acum mii de ani s-a profețit că Isus se va naște, și s-a năsut și ne-a mântuit. Dar tot atunci ni s-a promis că Evanghelia este plină de putere. Aceasta este vestea pentru noi cei de astăzi, Căci niciun cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere. Este tot mai clar că venirea Domnului se apropie și în consecință suntem datori să vestim acest Cuvânt tuturor oamenilor. Transmitem astfel, un sfânt salut tuturor bisericilor noastre.

Convenția Protestantă Evanghelică

evangelical.eu

Abonează-te aici la canalul nostru de Youtube

1566
(Visited 210 times, 1 visits today)
Sponsori plată găzduire website
Biserica Lutherana Biserica Luterana pastor Leontiuc Marius
Translate »