ASOCIAȚIA CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059

pastor Leontiuc Marius

Confirmare Ordinare

Sponsori

Biserica Protestantă Evanghelică
O Biserică Lutherană , Metodistă și Valdenză, Misionară a Poruncilor lui Dumnezeu

prin

Corpul Pastoral și Consistoriul Grupării Religioase

Subscrisa Biserica Protestantă Evanghelică o Biserică Lutherană , Metodistă și Valdenză, Misionară a Poruncilor lui Dumnezeu prin Corpul Pastoral și Consistoriul Grupării Religioase constituită și formată în temeiul art. 4-6 Legea 489/2006 comunică
Se constată că la data de 14 iunie 2022 fratele Ignătoaie Iosif a devenit membru al acestei comunități, după apartenența la o biserică evanghelică. Se constată că fratele Ignătoaie Iosif a fost botezat la Biserica Filadelfia din Timișoara, botez săvârșit trinitar, botez valabil în Biserica noastră. Se constată că fratele Ignătoaie Iosif a slujit ca misionar și pastor în biserici evanghelice neoprotestante, slujind și ca președinte al International Bible Society România, funcție echivalentă celei de pastor.

Astfel la inițiativa grupării decidem confirmarea și implicit ordinarea fratelui Ignătoaie Iosif. Din acest moment 16 iunie 2022 este ordinat și prin decizia noastră.

Prin puterea de decizie a Consistoriului format din membrii, decidem sarcina de pastor coordonator misionar a fratelui Ignătoaie Iosif în gruparea noastră religioasă care intră în putere incepând din acest moment. Sarcina efectivă de pastor intră în efect deoarece a existat slujbă cu punerea mâinilor.

Fratele Ignătoaie Iosif începând de acum va oferi învățătură, va putea ordina diaconi, va administra sacramente în putere deplină pastorală și va contribui în concordanță cu episcopia ( Corpul pastoral ), la Doctrina Bisericii, în mod oficial de acum.

Ordinarea de prezbiter, diacon, misionar, pastor sau orice altă ordinare în Gruparea noastră Religioasă nu sunt asimilate ca fiind funcții publice, ci sunt însărcinări private ale Bisericii, Biserica funcționează în limitele legii dar autonom față de stat, conform Legii 489/2006 și Constituției României la art. 29 și 30. În Legislația Română, inclusiv coduri de procedură calitatea celui ordinat este denumită ,,rang”. De aceea am folosit în comunicatul nostru, termenul prevăzut de lege.

16 Iunie 2022 Timisoara, România
atest, pastor Leontiuc Marius
CONSISTORIUL GRUPĂRII RELIGIOASE, ASOCIAȚIA RELIGIOASĂ


NEWSNET Evangelical Social Network

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

757
(Visited 145 times, 1 visits today)
Sponsori plată găzduire website
Biserica Lutherana Biserica Luterana pastor Leontiuc Marius
Translate »