REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT către noi Iată cum poți deveni un lucrător practic al Evangheliei ajutând biserica și postul de radio:
descarcă formularul declarația 230 MODEL_Formular_230
completează-l și depune-l la ANAF
Datele noastre: Conventia Protestantă Evanghelică Valdenză-Metodistă-Lutherană , IBAN: RO84BRDE360SV00405463600, in RON, Banca B.R.D. - G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU

ASOCIAȚIA CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059

pastor Leontiuc Marius

Eveniment cultural la Timișoara în parteneriat cu instituțiile culturale

Sponsori

Conferința internațională la Timișoara cu ocazia celebrării a 50 de ani de la înființarea Grupului de Acțiune Banat („Der Wille zur Veränderung – das ist die Realität 50 Jahre Aktionsgruppe Banat”)

În 23-24 iunie 2022, se desfășoară la Timișoara simpozionul internațional Der Wille zur Veränderung – das ist die Realität 50 Jahre Aktionsgruppe Banat, organizat cu ocazia celebrării a 50 de ani de la înființarea Grupului de Acțiune Banat.

Simpozionul este un proiect al Deutsches Kulturforum östliches Europa din Potsdam, Germania (German Culture Forum for Central and Eastern Europe), organizat împreună cu: Forumul Democrat al Germanilor din România, Filiala Banat, Consulatul Germaniei la Timișoara, Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul UPT, Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara, Universitatea de Vest din Timișoara, Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran”, Societatea Culturală Româno-Germană din Timișoara, Centrul Cultural German din Timișoara, Teatrul German de Stat Timișoara, Donauschwäbische Kulturstiftung des Landes Baden-Württemberg și Kulturwerk Banater Schaben e. V.

Un eveniment de marcă la Timișoara, desfășurat cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființarea Grupului de Acțiune Banat, o inițiativă lăudabilă de a restitui publicului memoria grupului de scriitori de etnie germană din Banat, grup fondat la Timișoara, în 1972.

La conferință vor lua parte foști membri ai Grupului de Acțiune Banat, precum Albert Bohn, Richard Wagner, Johann Lippet, Gerhard Ortinau, Anton Sterbling, William Totok, Ernest Wichner și Werner Kremm, alături de personalități din mediul universitar, cultural și politic, critici și istorici literari, publiciști și jurnaliști.

Simpozionul va avea loc joi, 23 iunie 2022, de la 14.00 la 18.00, la Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran” (Bv. Vasile Pârvan nr. 4 A) și vineri, 24 iunie 2022, de la ora 9:45-13.00, la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara (Bv. Vasile Pârvan nr. 2).

La această manifestare științifică vor fi prezenți participanți din Germania, Austria, Ungaria și România, iar mai multe detalii despre eveniment, precum și programul conferinței, se regăsesc pe pagina Forumului Cultural Deutsches Kulturforum östliches Europa (German Culture Forum for Central and Eastern Europe):

https://kulturforum.info/de/termine/veranstaltungen/1023892-der-wille-zur-veraenderung-das-ist-die-realitaet

Am consemnat

Pastor Leontiuc Marius

Abonează-te aici la canalul nostru de Youtube

518
(Visited 119 times, 1 visits today)
Sponsori plată găzduire website
Biserica Lutherana Biserica Luterana pastor Leontiuc Marius
Translate »