REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT către noi Iată cum poți deveni un lucrător practic al Evangheliei ajutând biserica și postul de radio:
descarcă formularul declarația 230 MODEL_Formular_230
completează-l și depune-l la ANAF
Datele noastre: Conventia Protestantă Evanghelică Valdenză-Metodistă-Lutherană , IBAN: RO84BRDE360SV00405463600, in RON, Banca B.R.D. - G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU

ASOCIAȚIA CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059

pastor Leontiuc Marius

Comunicat Public nr. 8/2022 – Mesaj de salut față de Asociația Religioasă Sfânta Treime

Sponsori

Subscrisa Biserica Protestantă Evanghelică o Biserică Lutherană , Metodistă și Valdenză, Misionară a Poruncilor lui Dumnezeu prin Corpul Pastoral și Consistoriul Grupării Religioase și Asociației Bisericii cu CIF 16759059 înregistrată la MFP prin sentința Judecătoriei Timișoara, constituită și formată în temeiul art. 4-6 Legea 489/2006 comunică prin

vicar de Oradea Radu Lidia

Pastor Nadasdy Andreas

Prezbiter delegat Marian Valentin

reprezentanți ai

Corpului Pastoral și Consistoriul Grupării Religioase și Asociației Bisericii

Luând act de deschiderea Bisericii Sfânta Treime din Oradea a Asociației Religioase Sfânta Treime Beiuș, transmitem salutul nostru și bucuria noastră pentru un pas important în vestirea Evangheliei. Asociația noastră religioasă este alături de frații noștri în Hristos și vom contribui efortului spiritual prin rugăciune.

Condamnăm public orice formă de denigrare a Asociației Religioase Sfânta Treime, suspinăm alături de frații noștri când există persoane slujitoare ale diavolului care denigrează lucrarea bisericii, dar ne și bucurăm de succesul deplin într-o lucrare vie. O veste mare care ne bucură, Oradea devine și mai puternică spiritual. Familia Pustan fiind un motor al acelor biserici a dovedit împreună cu ceilalți frați slujitori devotament exemplar față de lucrarea Domnului.

Dorim în același spirit să transmitem că și noi avem nevoie de rugăciune. Nu deținem încă un spațiu cu baptistier (sperăm să reușim în viitor), avem 14 candidați adulți la un botez, persoane care nu au fost botezate niciodată niciunde. Am solicitat unor biserici neoprotestante din Timișoara și jud. Timiș permisiunea de a folosi sălile acestora strict pentru slujba de botez. Deși în urmă cu 15 ani unul din pastorii noștri a finanțat parte din aceste biserici (când era în stare financiară bună), am fost respinși la solicitarea noastră.  Astfel, dorim să ne sprijiniți prin rugăciune ca Dumnezeu să trezească conștiințe pentru a îndeplini acest sacrament față de persoane care provenind din medii total necreștine să poată primi botez prin scufundare.

Salutăm Asociația Religioasă Sfânta Treime și bucuroși în calitate de comoștenitori ai cerului o sprijinim cu rugăciune și colegialitate în Lucrarea Domnului.

 

24.10.2022

Abonează-te aici la canalul nostru de Youtube

964
(Visited 177 times, 1 visits today)
Sponsori plată găzduire website
Biserica Lutherana Biserica Luterana pastor Leontiuc Marius
Translate »