REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT către noi Iată cum poți deveni un lucrător practic al Evangheliei ajutând biserica și postul de radio:
descarcă formularul declarația 230 MODEL_Formular_230
completează-l și depune-l la ANAF
Datele noastre: Conventia Protestantă Evanghelică Valdenză-Metodistă-Lutherană , IBAN: RO84BRDE360SV00405463600, in RON, Banca B.R.D. - G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU

ASOCIAȚIA CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059

pastor Leontiuc Marius

Ședința de Consistoriu 27 August 2023

Sponsori

O Biserică Lutherană , Metodistă și Valdenză, Misionară a Poruncilor lui Dumnezeu

prin

Consistoriul ASOCIAȚIEI CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059 întrunit în 12 membri

Subscrisa Biserica Protestantă Evanghelică o Biserică Lutherană , Metodistă și Valdenză, Misionară a Poruncilor lui Dumnezeu prin ASOCIAȚIA CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059 înregistrată la MFP prin sentința Judecătoriei Timișoara, constituită și formată în temeiul art. 4-6 Legea 489/2006 având în vedere Ordinea Ședinței propuse în regim de urgență

HOTĂRĂȘTE

1. Admite în parte propunerea corpului de vicari din cadrul Asociației Religioase și în consecință dispune încetarea calității de vicar de îndată a numitului M.C. a cărui acțiuni sunt contrare cu această calitate, dispune disciplinarea acestuia pentru 3 săptămâni, iar dacă acesta nu reia legătura cu asociația urmează supunerea votului de excomunicare în Adunarea Generală. Se convoacă Adunare Generală pentru data de 24 Septembrie 2023. Respinge ca prematură propunerea de excomunicare/excludere, neexistând posibilitatea ștergerii membrului din listele Asociației fără consimțământul acestuia scris sau fără hotărârea Adunării Generale.

2. Admite propunerea pastorului NADASDY ANDREEAS și în consecință numește în calitate de vicari pentru Timișoara Parohia 1 și Congregația Caraș Severin pe frații numiții Kocsmaros Raul și Adrian Nemes.

3. Constată că statutul Asociației Religioase este aprobat prin Hotarâre cameră consiliu 17734/2023 din 08.08.2023 a Judecătoriei Timișoara, a fost aprobat statutul asociației în întregime, fiind aprobat ca organ de formare clericală Departamentul Academic. Încuvințează lansarea activității de formare pastorală într-un pachet de cursuri , cursuri care se pargurg pe o durată de 2 ani. Dispune Solicitarea acreditării cursurilor de către Autoritatea Nationala pentru Calificari, demers lansat pentru 365 de zile.

4. Admite propunerea făcută de prezbiterul Marian Valentin asupra denumirii Departamentului Academic și în consecință se vor efectua demersuri asupra confirmării utilizării denumirii.

5. Va soma public Universitatea Politehnica Timișoara asupra necesității sancționării disciplinare a profesorului Hârța Marius. Condamnă public acțiunile acestuia și gesturile obscene precum și abuzurile împotriva studenților protestanți.

6. Confirmă noua structură de Consistoriu cu 12 membri.

 

27 August 2023 Timisoara, România

atest, pastor Nadasdy Andreeas
CONSISTORIUL

mai jos decizia în format PDF
27 August 2023

Abonează-te aici la canalul nostru de Youtube

678
(Visited 89 times, 1 visits today)
Sponsori plată găzduire website
Biserica Lutherana Biserica Luterana pastor Leontiuc Marius
Translate »