REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT către noi Iată cum poți deveni un lucrător practic al Evangheliei ajutând biserica și postul de radio:
descarcă formularul declarația 230 MODEL_Formular_230
completează-l și depune-l la ANAF
Datele noastre: Conventia Protestantă Evanghelică Valdenză-Metodistă-Lutherană , IBAN: RO84BRDE360SV00405463600, in RON, Banca B.R.D. - G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU

ASOCIAȚIA CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059

pastor Leontiuc Marius

Expoziție virtuală, desenator Țifrac Patrisia

Sponsori

Țifrac Patrisia (foto) este elevă în clasa a VIII-a la Școala Generală nr. 30 din Timișoara și în calitate de copil al bisericii aduce cinste familiei și implicit școlii din care face parte și unde învață, cu o mică expoziție virtuală a unor lucrări grafice.
Biserica Protestantă Evanghelică va sprijini orice contribuție culturală a copiiilor săi și va promova valori. Iată lucrările Patrisiei care atestă trăsăturile unui grafician, trăsături pe care arhitecți din biserica noastră dar și din instituții de profil le-au admirat. Putem observa un peisaj care stilizează tipologia casei din Banatul de câmpie. Apoi vedem un Peisaj de basm desprins din poveste cu o pădure de jnepeni în spatele cărora există munți ascuțiți. Este o formă de a aduce în natură naivă un loc cu viață și în același timp cu o doză de fior. Mai jos, vedem și desenul din emblemă, natura statică cu doze de aducere în plan de naiv al desenului, și anume: avem luciu, avem forma dar se comută directoarele de la punctul de fugă tocmai pentru a accentua faptul că este un desen.

 Abonează-te aici la canalul nostru de Youtube

642
(Visited 189 times, 1 visits today)
Sponsori plată găzduire website
Biserica Lutherana Biserica Luterana pastor Leontiuc Marius
Translate »