REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT către noi Iată cum poți deveni un lucrător practic al Evangheliei ajutând biserica și postul de radio:
descarcă formularul declarația 230 MODEL_Formular_230
completează-l și depune-l la ANAF
Datele noastre: Conventia Protestantă Evanghelică Valdenză-Metodistă-Lutherană , IBAN: RO84BRDE360SV00405463600, in RON, Banca B.R.D. - G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU

ASOCIAȚIA CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059

pastor Leontiuc Marius

Adunarea Generală 23 Septembrie 2023

Sponsori

Plenul adunării generale ASOCIAȚIA RELIGIOASĂ CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059 s-a întrunit în vot în majoritate statutară și a votat ordinea de zi și punctele propuse în ordine de hotărâre, adunare care a fost convocată de Consistoriu.

Adunarea Generală a decis constatarea încetării calității de membru a fratelui M.C. urmare a aderării acestuia la o grupare religioasă neînregistrată oficial în România în registrele statului, de asemenea pentru a nu se repeta situația în care un membru al unui organ chiar ideologic de conducere renunță la membralitate fără un document olograf semnat, Adunarea Generală a decis delegarea cu competențe depline către Consistoriul Bisericii în a admite și exclude membrii fără a mai necesita votul adunării generale. Adunarea Generală a încuvințat strategia elaborată de pastorul Leontiuc Marius Sebastian, validându-se astfel Consistoriul. Procedura de vot a fost una transparentă și securizată folosindu-se formularul de votare din sistemul Google. Adunarea Generală a avut 227 de voturi în sistem Google și altele consemnate prin alte mijloace din care 3-4 au răspuns cu vot negativ, strategiile trecând cu majoritare covârșitoare. Fiind întrunită majoritatea de 2/3 din membrii asociației, votul este unul valid și a primit dată certă.

O dată ce actele autorităților vor fi finalizate, biserica noastră va deține conturi bancare și vom începe documentarea și autorizarea a 5 construcții pentru parohiile noastre și centrul academic de pregătire pastorală, aspecte stabilite de Consistoriu în strategia propusă de pastorul Marius Leontiuc.

Abonează-te aici la canalul nostru de Youtube

848
(Visited 171 times, 1 visits today)
Sponsori plată găzduire website
Biserica Lutherana Biserica Luterana pastor Leontiuc Marius
Translate »