REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT către noi Iată cum poți deveni un lucrător practic al Evangheliei ajutând biserica și postul de radio:
descarcă formularul declarația 230 MODEL_Formular_230
completează-l și depune-l la ANAF
Datele noastre: Conventia Protestantă Evanghelică Valdenză-Metodistă-Lutherană , IBAN: RO84BRDE360SV00405463600, in RON, Banca B.R.D. - G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU

ASOCIAȚIA CONVENŢIA PROTESTANTĂ EVANGHELICĂ VALDENZĂ – METODISTĂ – LUTHERANĂ CIF 16759059

pastor Leontiuc Marius

Așa cum sunt, la Tine Vin

Sponsori

1. Aşa cum sunt, la Tine vin!
Putere n-am, Tu-mi fi sprijin!
/: Mă spală-n sângele-Ţi divin!
O, Mielule, eu vin, eu vin! :/

2. De îndoieli sunt apăsat,
De ispitiri, împresurat,
/: Slăbit de valuri, mult purtat.
O, Mielule, eu vin, eu vin! :/

3. Aşa cum sunt de rătăcit,
La Tine vin, să fiu scutit,
/: Să fiu bogat şi fericit,
O, Mielule, eu vin, eu vin! :/

4. Aşa cum sunt, Tu mă primeşti!
Păcatul nici nu-mi aminteşti;
/: Crezând Ţie, mă mântuiesc.
O, Mielule, eu vin, eu vin! :/

Se spune că un mare predicator pe nume Caesar Milan, a fost invitat la o petrecere dată la Londra de o familie foarte influentă, în timpul căreia urmau să cânte câţiva cântăreţi renumiţi ai vremii. Printre aceştia, a fost şi o cântăreaţă care a încântat audienţa cu talentul său. Când a terminat de cântat, a fost înconjurată de o mulţime de oameni, dornici să o laude pentru calităţile glasului ei, mulţime în care era și tânărul predicator .
Când a ajuns la ea, I-a spus: “Tânără doamnă, ascultându-te mă gândeam ce mult ar avea de câştigat cauza lui Hristos dacă d-ta  te-ai dedica Lui, împreună cu talentul dumitale. Dar d-ta eşti la fel de păcătoasă ca cel mai înrăit beţiv de pe stradă şi ca orice prostituată care-şi vinde trupul pentru bani. Totuşi, sunt fericit să-ţi spun că sângele lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, te va curăţi de orice păcat dacă vei veni la El.”

Ea s-a întors către tânărul predicator şi I-a replicat cu înfumurare şi siguranţă de sine: “Domnule, mă jigniţi” şi s-a îndepărtat. El a strigat după ea: “Doamnă, nu am avut nici o intenţie să vă jignesc, dar mă rog ca Duhul Domnului să vă vorbească şi să vă convingă de păcat.”

Tânăra cântăreaţă s-a dus acasă şi în acea noapte și nu a putut să doarmă deloc. La 2 dimineaţa, ea a îngenuncheat şi s-a rugat Domnului, proclamându-L pe Hristos Mântuitorul ei.

Şi apoi, această tânără, pe nume Charlotte Elliott, s-a aşezat la masa de scris şi a scris cuvintele cunoscutului imn creştin de mai sus, “Aşa cum sunt, la Tine vin’. Apoi a devenit o cunoscută autoare de imnuri ceștine.
Dragul meu prieten, numai astfel putem să venim la Domnul, pe baza iertării care stă în sângele Lui vărsat pe cruce şi în credinţa în jertfa Sa, iertând pe cei care ne-au greșit.

Abonează-te aici la canalul nostru de Youtube

806
(Visited 90 times, 1 visits today)
Sponsori plată găzduire website
Biserica Lutherana Biserica Luterana pastor Leontiuc Marius
Translate »